Intercompany

BOSNO biedt invloed op de opleiding door de aangesloten organisaties, anders dan bij open inschrijvingen van commerciële aanbieders waar maatwerk beperkt mogelijk is.  Dit biedt een antwoord voor de structurele behoefte aan een actueel opleidingstraject voor zware projectleiders, specialisten en managers met een (toekomstige) integrale beleidsverantwoordelijkheid. De opleidingen op het gebied van organisatie en veranderkunde worden ingeleid door Nederlands beste hoogleraren en organisatie adviseurs, tegen tarieven zonder winstopslag.

Intercompany komt de nadelen van in-company opleiden tegemoet. In-company opleidingen immers leggen een zware druk op de inzet van management, directie en HR-afdelingen. Bovendien is bij een intern programma de kruisbestuiving van ervaringen beperkt tot het referentiekader van de eigen organisatie. Bij BOSNO kunnen deelnemers werken aan een praktijkopdracht in de organisatie van een aangesloten partner, of in de eigen organisatie. 

Samengevat zijn de voordelen van ‘meedoen’:
√   Managementopleidingen voor verbetering managementkwaliteit en veranderkunde
√   Maatwerk, in combinatie met een open karakter
√   Stuurbaarheid van de vormgeving en de inhoud van de leergangen
√   Integratie bedrijfs-en opleidingsdoelen
√   Intensivering in- en externe netwerken voor organisatie en deelnemers
√   Cross cultural learning, profijt van inzichten en ervaringen van partners
√   Hoge kwaliteit tegen zeer lage kosten, omdat BOSNO een not for profit stichting is

BOSNO OP SOCIAL MEDIA

BOSNO

...de interactie met de deelnemers van andere bedrijven en de opdracht bij een relatief onbekende organisatie genereert meerwaarde.