Intercompany

BOSNO Intercompany Learning  biedt managementopleidingen op het gebied van organisatie en veranderkunde. Het is een not for profit stichting die wordt gevormd door een consortium van vooraanstaande maatschappelijke partners. Zij biedt een antwoord voor de structurele behoefte aan een actueel opleidingstraject voor zware projectleiders, specialisten en managers met een (toekomstige) integrale beleidsverantwoordelijkheid.

Intercompany komt de nadelen van incompany opleiden tegemoet. Incompany opleidingen immers leggen een zware druk op de inzet van management, directie en HR-afdelingen. Bovendien is bij een intern programma de kruisbestuiving van ervaringen beperkt tot het referentiekader van de eigen organisatie. Bij BOSNO kunnen deelnemers werken aan een praktijkopdracht in de organisatie van een aangesloten partner, of in de eigen organisatie.

BOSNO biedt invloed op de opleiding, anders dan bij open inschrijvingen van commerciële aanbieders waar maatwerk beperkt mogelijk is.  De opleidingen worden aangeboden tegen tarieven zonder winstopslag.

Samengevat zijn de voordelen van ‘meedoen’:
√   Managementopleidingen voor verbetering managementkwaliteit en veranderkunde
√   Maatwerk, in combinatie met een open karakter
√   Stuurbaarheid van de vormgeving en de inhoud van de leergangen
√   Integratie bedrijfs-en opleidingsdoelen
√   Intensivering in- en externe netwerken voor organisatie en deelnemers
√   Cross cultural learning, profijt van inzichten en ervaringen van partners
√   Lage kosten, omdat BOSNO een not for profit stichting is

BOSNO OP SOCIAL MEDIA

BOSNO

...de interactie met de deelnemers van andere bedrijven en de opdracht bij een relatief onbekende organisatie genereert meerwaarde.