Programmamanager

Franc Heijke is programmamanager bij BOSNO sinds september 2016. Hij heeft ruime ervaring als manager, directeur en zelfstandig adviseur in zakelijke en publieke dienstverlening. Bij BOSNO valt deze ervaring samen.

In essentie gaat BOSNO over zelf ontwikkeling en effectiviteit van de medewerkers. Daar is niet alleen de medewerker zelf, maar de hele organisatie enorm mee gebaat.

BOSNO hanteert de principes van Action Learning en Ervaringsleren: leren door te doen, met strategische vraagstukken vanuit de praktijk en veel reflectie. Daarbij wordt de leergang  versterkt met de theorie en ervaring van vooraanstaande inleiders en gastsprekers: topmanagers, hoogleraren en adviseurs  die hun sporen hebben verdiend  of thans actief zijn in de top van complexe organisaties of als bestuurder maatschappelijk actief zijn.

Van deelnemers en opdrachtgevers wordt verwacht dat ze nieuwsgierig, verantwoordelijk en initiatiefrijk zijn, en elkaars kwaliteiten de ruimte geven. We delen kennis, inzichten en ervaring, en reflecteren op elkaar. Dat is hoe ik zelf in het leven sta, waardoor BOSNO ook voor mij een energiebron is.

Mijn rol is de leergang inhoud te geven, het proces te faciliteren, en als een samenhangend geheel aan te bieden aan organisaties, hun management en medewerkers, die vaak op een kruispunt staan van hun carrière. Op zo’n wijze dat dat leidt tot verbreding van kwaliteit van leven en werken, tot in lengte van tijd.

 

Interview met programmamanager Franc Heijke

Wij streven niet naar volgers, maar naar vormgevers

Franc Heijke heeft een uitermate diverse carrière achter de rug, in commerciële omgevingen, en bij de overheid. Als manager, directeur, en...lees verder

Franc Heijke
E: programmamanager@bosno.nl
T: +31 (0)6 510 952 45