Praktische informatie

We verwelkomen jou graag bij de leergang. Per groep gaan we uit van maximaal 20 deelnemers, dat zijn maximaal 5 teams. Bij een groter aantal aanmeldingen wordt een tweede groep gevormd. 

Studiebelasting
De leergang vraagt serieus tijd, aandacht en aanwezigheid van deelnemers. Er zijn diverse blokken van 3 respectievelijk 2 dagen en 1 dag  (10 overnachtingen verplicht) in een goed conferentieoord, verspreid over 8 maanden. Er zijn 4 gezamenlijke bedrijfsbezoeken die deel uitmaken van de bijeenkomsten. Aanvang: 31 oktober/ november, einde 21 juni.

Naast de bijeenkomsten zijn 10 a 15 dagen nodig voor bestuderen theorie, onderzoek, teamoverleg en contacten met opdrachtgevers, leercoaches en ander belanghebbenden. Deze inzet tussen de bijeenkomsten in vraagt om goed agenda beheer.

Tarieven:
De kosten van deelname aan de leergang bedragen  € 5000,-, inclusief diverse literatuur e.d.  De verblijfskosten zijn € 2.500,- en betreffen het gebruik van conferentieruimten, verplichte overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en consumpties. Dit is inclusief een eventuele voor-overnachting in Hindeloopen (geen creditering bij geen gebruik).  De verblijfskosten worden door BOSNO in één keer doorberekend aan de deelnemende organisatie.

We bereiden de leergang goed voor en maken daarvoor op voorhand verplichtende afspraken over met inleiders, accommodatie etc.  Aanmelding is dan ook niet vrijblijvend. Inschrijven geschiedt meestal in overleg met of via je HR afdeling, die tijdens de leergang een belangrijke ondersteunende rol vervult. Heb je nog vragen, bel ons eerst. Na je aanmelding gaan wij uit van je deelname. Stuur ons hiervoor een mail of vul het contactformulier in.

Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor aanvang gelden annuleringskosten van € 1.500,-. Bij annulering vanaf de 14e dag voor aanvang of tijdens de leergang worden de volledige kosten van € 7.500,- in rekening gebracht. Annuleringskosten zijn niet van toepassing indien een vervangende deelnemer door dezelfde werkgever wordt aangemeld. Er vindt geen restitutie plaats voor eventuele tussentijdse afwezigheid, of het niet gebruik kunnen maken van een overnachting, maaltijden e.d. 

Bijkomende kosten:  Additionele literatuur naar keuze, reiskosten, consumpties buiten het arrangement.

 

BOSNO OP SOCIAL MEDIA

BOSNO

BOSNO is een non-profit stichting. Tarieven zijn daarom laag.

Voor vragen en aanmelding: 

Programmamanager: Franc Heijke
E-mail: programmamanager@bosno.nl
Telefoon: +31 (0)6 510 952 45

Secretariaat: Nanke Kramer
E-mail: secretariaat@bosno.nl
Telefoon: +31 (0)6 475 969 75