deelnemersformulier leergang

 

Het leergang tarief is € 8250,- incl. (excl. BTW) conferentie/verblijf en diverse literatuur, excl. vóór-overnachting ad  ca. € 110,- (excl. BTW) vóór de eerste bijeenkomst. 

We ontvangen je inschrijving bij voorkeur uiterlijk 4 weken voor aanvang van de leergang. Eerder mag natuurlijk ook. Graag zelfs, want dat helpt ons bij de planning.

Indien dit niet lukt, neem dan contact op. Door je aanmelding en handtekening verklaar je met de voorwaarden akkoord te gaan. Na je aanmelding heb je 14 dagen bedenktijd. Onze algemene voorwaarden vind je hier. 

Voor dit formulier heb je ook de gegevens van je crediteurenadministratie nodig en van de persoon die verantwoordelijk is voor het budget. Heb je een inkoopnummer, geef dat dan liefst direct op in verband met een probleemloze betaling. 

Na het invullen druk je eerst op “verzend t.b.v. registratie” dan krijgen wij de gegevens netjes binnen.

Volg de onderstaande stappen 
  • Pak je agenda en bepaal de data van je voorkeuren. Let op:

    De door jou opgegeven data kunnen we niet garanderen. Dit houdt verband met het aantal deelnemers, en de hoeveelheid voorkeuren. Als je werkgever heeft gekozen voor een bedrijfsteam, is deze reeds vooraf samengesteld door een gezamenlijke aanmelding.

  • Vul het formulier in
  • Druk op verzend
  • Stuur ook je cv

stap 1. pak je agenda

Bekijk hier de data van het programma om een voorkeur aan te geven voor de data van groep 1 of groep 2.

Programma 2024-2025

stap 2. vul het formulier in

stap 4. CV mailen (*verplicht)

Klik op de knop hieronder. Dan wordt er een mail scherm geopend. Voeg vervolgens je CV toe als attachment bij je mail en verstuur hem.

mail je cv