wat je moet weten

Betrek je HR collega

Is Bosno nog geen vaste partner in het opleidingspakket van jouw organisatie en heb jij wel interesse om mee te doen? Bel of mail ons voor info of een afspraak. Daarna maken wij een vervolg gesprek met je HR / MD afdeling, zodat ook zij betrokken worden bij jouw opleiding, volgens de Bosno Intercompany methode.

Betrek dus altijd je HR / MD collega in je overweging om je op te geven. Hij /zij heeft goed zicht op je carrière ontwikkeling, kan je bijstaan bij het formuleren van je leerdoelen en motivatie, is vaak ook financieel verantwoordelijk voor de kosten van je opleiding, c.q. heeft daarvoor een budget, en levert tijdens de opleiding een belangrijk aandeel in de leermethode van Bosno als leercoach.

Vraag ook je leidinggevende om een advies, en een motivatie waarom hij vindt dat het belangrijk is dat jij mee gaat doen met de trektocht van Bosno. Zo versterk je je leerproces èn de interactie met je manager of directeur.

Politie, Defensie of Belastingdienst?

Lees verder

Voor potentiele deelnemers van de Politie is het goed te weten, dat de Politieacademie jaarlijks een budget reserveert voor vier deelnemers uit de hele Politie organisatie in het land. Je vindt Bosno op hun website.  Klik hier. Ook de Belastingdienst, Prorail, Defensie, Movares en andere organisaties die al jaren met Bosno samenwerken, reserveren jaarlijks een ‘Bosno-budget’. Weet je niet wie jou verder kan brengen met je ontwikkelvraag, bel of mail ons. Met de organisaties met wie we al jaren samenwerken kennen wij de contacten in jouw organisatie.

Studiebelasting

De leergang heeft impact op je agenda, op het werk en thuis. Je zal regelmatig niet aanwezig zijn. Houdt rekening met 9 à 10 overnachtingen, en regelmatig overleg met je teamgenoten, onderzoek en interviews met belanghebbenden van de diverse organisaties in het kader van je opdracht en eindadvies. Daarnaast krijg je veel inspirerende informatie te verwerken, en zoek je zelf naar bronnen, aanvullende artikelen en boeken. Je doet een Bosno opleiding ‘er niet even bij’. Het vraag serieus veel tijd. Alles bij elkaar 300 – 400 uur. Overleg dus vooraf thuis en op het werk.

Er zijn diverse blokken van 3 respectievelijk 2 dagen (overnachtingen verplicht) in een goed conferentieoord, verspreid over 7 maanden. Er zijn diverse gezamenlijke bedrijfsbezoeken die deel uitmaken van de bijeenkomsten. Noteer deze ook in je agenda.

Naast de bijeenkomsten besteed je tijd aan theorie, onderzoek, teamoverleg en contacten met opdrachtgevers, leercoaches en ander belanghebbenden. De inzet tussen de bijeenkomsten in vraagt om goed agenda beheer.

Tarieven

Bosno is een non-profit stichting, en heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De kosten van deelname aan de leergang bedragen  € 7500,- inclusief verblijfskosten en diverse literatuur.

Wat is inbegrepen?

  • Bijeenkomsten met inspirerende sprekers
  • Gebruik van conferentieruimte in kwalitatieve accommodaties
  • 9 à 10 Overnachtingen in een 1-persoons-kamer
  • Ontbijt, lunch, diner en consumpties
  • Diverse boeken
  • Gebruik van een elektronische leeromgeving.

Niet inbegrepen:

  • Een eventuele voor-overnachting voor blok 1 (€ 95,-)
  • Extra consumpties buiten het arrangement
  • Reiskosten

De bedrag wordt door Bosno in één keer doorberekend aan de deelnemende organisatie.

We bereiden de leergang goed voor en maken daarvoor op voorhand verplichtende afspraken over met inleiders, accommodatie etc. Meedoen betekent dat gedane toezeggingen en afspraken door onze deelnemers consequent worden nagekomen. 

Inschrijven geschiedt na overleg met of via een collega van je HR afdeling, die tijdens de leergang een belangrijke ondersteunende rol vervult. We vragen ook je CV en een korte motivatie / beschrijving van je leerdoelen.

Na je aanmelding geldt een bedenktijd van 14 dagen vanaf ontvangst van je inschrijving. Annuleer je je inschrijving na 14 dagen dan worden de volledige kosten van € 7.500,- in rekening gebracht. Annuleringskosten zijn niet van toepassing indien een vervangende deelnemer door dezelfde werkgever wordt aangemeld. Er vindt geen restitutie plaats voor eventuele tussentijdse afwezigheid, of het niet gebruik kunnen maken van een overnachting, maaltijden e.d.  Voor uitgebreide voorwaarden klik op Bosno Algemene Voorwaarden.

Heb je nog vragen?

Bel Franc Heijke op +31 (0)6 510 952 45 of stuur een mail naar: programmamanager@bosno.nl

Heb je nog vragen?

Bel ons Mail ons