BOSNO

Bosno is een non-profit stichting. Als samenwerkende organisaties werken we zonder winstopslag, en bieden opleidingen aan tegen kostprijs. Dat betekent half zo duur als commerciële opleidingen met open inschrijving. De organisatie is zo licht en flexibel mogelijk georganiseerd. 

Programmamanager

programmamanager@bosno.nl

+31 (0)6 510 952 45

linkedin Franc

Bureaumanager

riky-van-deursen
linkedin Riky

Riky van Deursen

Riky is bureaumanager voor Bosno Intercompany Learning. De bron voor creativiteit vindt zij in het schilderen.

CREATIVITEIT SCHEPT RUIMTE

‘Ik combineer mijn activiteiten voor Movares als directiesecretaresse met bureau management voor Bosno Intercompany Learning. Dat zijn alle ondersteunende taken op gebied van administratie, inschrijving enz. Een prima combinatie wat leert dat je niet slechts ‘één ding kunt’ in je leven. Je bent veel meer dan je werk, en je kunt veel meer dan je daar doet. Open staan voor ontwikkeling noem ik dat.’

secretariaat@bosno.nl

+31 (0)6 1110 7158

BESTUUR

Sander Eijgenraam

voorzitter |  Directievoorzitter Movares Groep BV

Voor Sander Eigenraam, CEO bij Movares, is zijn eigen training in 2004/2005 bij Bosno voor hem ‘de eerste training die er echt toe deed’. ‘Ik heb daar leren nadenken over dingen die ik eigenlijk al had geaccepteerd’, aldus Eijgenraam. Hij typeert Bosno als een Intercompany opleiding waarbij het ‘al doende leren’ centraal staat. ‘Voor grote organisaties is het belangrijk om dit goed te organiseren, gelet op de dynamiek in de samenleving.

Sander-Eijgenraam
linkedin sander
Ralph van Lit
linkedin Ralph

Ralph van Lit

Penningmeester | Manager Career Development Center & HR Services Prorail

“Ik ben geboeid door ontwikkeling, van mens en organisatie. Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is waar ik mij aan verbind. In de huidige dynamiek is het van belang om de juiste mensen te vinden en te houden. Dat doe je door hen in de gelegenheid te stellen zich permanent te ontwikkelen en te leren conceptueel te denken in combinatie met situationeel handelen en initiatief nemen. Dat zijn ook mijn kenmerken, en ik draag deze graag uit”

Yvonne van der Stelt

Secretaris |  Plv. directeur operaties Douane

“Leren en ontwikkelen is altijd onderdeel geweest van mijn denken en handelen, ingegeven door mijn onderzoekende aard. Ik geloof er in dat je daarbij geen kansen onbenut moet laten. Een aantal jaren geleden heb ik dan ook zelf de Bosno leergang gevolgd. Als bestuurslid wil ik eraan bijdragen dat nog meer mensen zich kunnen ontwikkelen met dit unieke opleidingsconcept. De degelijke leerervaring, het inkijkje in andere organisaties, de uitbreiding van het netwerk  en het samenwerken met mensen uit andere organisaties. Het heeft mij een steviger basis gegeven om vervolgstappen in mijn loopbaan te zetten. Dat  wens ik ook anderen toe.”

Yvonne van der Stelt
linkedin Yvonne